INFORMATIE

Kennis, informatie en goede gewoontes

NIEUWS, BLOGS & USER CASES

Keuzestress!

KEUZESTRESS!!!
Wij hebben de laatste tijd meerdere mensen aan de telefoon gehad, met banen keuzestress. Ja echt!

Bietencampagne!

Suikerbieten zien er niet zo lekker uit… Maar suiker is dat wel! Hoe krijgen ze die
witte suiker uit zo’n bruine biet?

Agripersoneel “Summer Tour” 3

Deze zomer gaan wij bij diverse flexwerkers van ons langs. Ze nemen je mee naar hun werkplek en/of werkzaamheden en laten zien waarom ze graag via Agripersoneel aan het werk zijn. Deel 3: We zijn vanochtend vroeg op pad gegaan om Gerda op de film te zetten! Zij vertelt over het melken en haar combinatie met de hondensport en thuis!

Stammetjes rooien?

Je krijgt de vraag van ons of je wilt helpen met stammetjes rooien. Euh wat? Stammetjes rooien?
Wat is dat dan en wat houdt het in? Wat wordt er van mij verwacht?

Is de sollicitatie drempel (te) hoog?

Ik zou het mooi vinden als je gewoon op je lievelingsbaan kon solliciteren zonder allerlei voorwaarden, want misschien ben jij wel die speld in de hooiberg die het bedrijf zoekt, je sluit mensen die echt willen en het ook zouden kunnen echt uit door ellelange eisen te stellen (en ja ik snap dat het soms ook niet anders kan maar iets minder zwart/wit mag wel en je hebt een potje zelfkennis nodig).

Agripersoneel “Summer Tour” 2

Deze zomer gaan wij bij diverse flexwerkers van ons langs. Ze nemen je mee naar hun werkplek en/of werkzaamheden en laten zien waarom ze graag via Agripersoneel aan het werk zijn. Deel 2: We interviewde Grietje van de Wal. Grietje vertelt waarom zij het werken in de veehouderij combineert met het werken in de akkerbouw!

Agripersoneel “Summer Tour” 1

Deze zomer gaan wij bij diverse flexwerkers van ons langs. Ze nemen je mee naar hun werkplek en/of werkzaamheden en laten zien waarom ze graag via Agripersoneel aan het werk zijn.

Deel 1:ย We gingen langs bij Erin de Jonge op het werk, zij vertelt over haar carriรจre bij Agripersoneel, haar switch van opleiding (van Hbo rechten naar Mbo Akkerbouw) en het werken in combinatie met school en de ervaring en connecties die ze op doet.

Dag van de Agrarische medewerker

Het lijkt vanzelfsprekend dat jaarrond de winkels vol liggen met genoeg en kwalitatief goed voedsel en bloemen. Maar door constante inzet en aandacht zorgen boeren, tuinders, vissers รฉn alle medewerkers in de agrarische sector, dagelijks voor onze groenten, fruit, zuivel, vlees, vis en bloemen. Dat was in 2020 voor Team Agro NL reden om 15 augustus uit te roepen tot Dag van de Agrarische Medewerker.

NEN – certificering

Met vlag en wimpel kregen we de uitslag van onze NEN certificering ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‚

Van de inspecteur: Op grond van de uitgevoerde inspectie voldoet de onderneming aan de eisen gesteld in de NEN 4400-1 norm. De inschrijving in het NEN-4400-1 register van SNA kan worden verlengd.

Altijd fijn, deze bevestiging;-)

Stem jij ook?

Op woensdag 17 maart 2021 vindt de Tweede Kamerverkiezing plaats. Stemmen is belangrijk, maar waar moet je dan op stemmen? Wij hebben een drietal links verzameld om je wat inzicht te geven.

Adres

Medenerweg 15ย 
9833 TD Den Ham

Telefoonnummer

E-mailadres

Spring naar toolbar