Werkgevers

Agripersoneel, uw schakel voor de juiste werknemer

Op zoek naar een nieuwe werknemer om het team uit te breiden, tijdelijke iemand nodig of extra medewerkers nodig voor seizoenspieken? Agripersoneel helpt u hier graag bij. Agripersoneel beschikt over een grote pool flexibele werknemers voor de agrarische sector en aanverwant. Werknemers die afwisselend werk willen doen maar ook werknemers die graag een vaste (tijdelijke) werkplek hebben.

Agripersoneel doet meer dan alleen de schakel zijn tussen werkgever en werknemer. We denken graag met u mee op het gehele HR vlak en houden u op de hoogte over de ontwikkelingen in de arbeidsmarkt. Wilt u meer informatie of een vacature aanmelden neem dan contact met ons op.

Voordelen

  • Wij zijn een klein en hecht team van betrokken mensen, waardoor wij van elkaar weten wat er speelt bij zowel werknemers als werkgevers.
  • Pool van werknemers die flexibel en tijdelijk kunnen inspringen & werknemers met ervaring en beschikbaar voor langere tijd.
  • Agripersoneel is ABU en Nen-gecertificeerd.
  • Alles wat online kan wordt online geregeld.
  • Ook buiten kantoortijden bereikbaar.
  • Geen uren afname verplichting.
  • Geen contributie en geen contract verplichting.

Hoe werkt het?

Vacature plaatsen

Of u nu voor een langere tijd, voor een dagje of een hele club werknemers zoekt voor een bepaalde periode, wij helpen u graag! 

U kunt geheel vrijblijvend uw vacature(s) bij ons uitzetten.

Onze uitzendkrachten zijn flexibel inzetbaar voor de meest uiteenlopende activiteiten. Ze zijn enthousiast en gedreven. Ze hebben Agripersoneel gevonden omdat wij net als zij ook van aanpakken houden.

Vraag & aanbod afstemmen

Nadat u uw wensen bij ons heeft aan gegeven gaan wij opzoek naar de meest geschikte kandidaat. Zodra wij deze gevonden hebben wordt deze aan uw voorgesteld en gaat hij/zij bij u aan de slag.

Online portal

Om uren te accorderen van de medewerkers en inzage te hebben in de facturen krijgt u van ons gegevens om een account aan te maken zodat u te allen tijde inzage heeft.

Zoekt u betrokken, daadkrachtige en gemotiveerde medewerkers maar ontbreekt het u aan tijd? Besteed dan de Werving & Selectie uit aan Agripersoneel. 

Werving & selectie

U zet de vacature bij ons uit, Agripersoneel werft en selecteert de geschiktste kandiaat/kandidaten. U beslist uiteindelijk of deze kandidaat ook daadwerkelijk bij u in dienst komt. Hiervoor rekent Agripersoneel een eenmalig werving en selectiefee

Het voordeel van een werving en selectieprocedure is de besparing van kostbare tijd. Agripersoneel zoekt, spreekt en selecteert vrijblijvend geschikte kandidaten op onze eigen kosten. Pas als er een geschikte kandidaat vrijblijvend op gesprek komt kost het tijd voor de organisatie, de eenmalige fee betaald u pas als de medewerker daadwerkelijk bij u in dienst komt. Een bijkomend groot voordeel van werving en selectie is dat er direct een optimale binding is tussen de kandidaat en uw bedrijf. 

Als u na het werving en selectie traject besluit om de gekozen kandidaat niet (direct) zelf aan te nemen dan biedt Agripersoneel u ook de mogelijkheid voor een uitzend- of detacheringscontract. Wij nemen de kandidaat dan in dienst en u huurt de kandidaat voor een bepaalde periode van ons in. Net zo makkelijk!