INFORMATIE

Kennis, informatie en goede gewoontes

OVER ONS

Agripersoneel is het uitzendbureau in de agrarische sector en aanverwant!

Het uitgangspunt van Agripersoneel is: kleinschaligheid, korte lijnen en dichtbij de agrarische ondernemers en de werkzoekenden staan. Wij zijn daardoor in staat zijn om de juiste match te maken tussen werkgever en werknemer. Agripersoneel werkt voornamelijk met de sectoren: Akkerbouw, Dierhouderij, Loonwerk, Hovenier en Landbouwmechanisatie voor zowel vaste vacatures als voor korte klussen en seizoenswerk.

Agripersoneel heeft geen contributie of een lidmaatschap u bent vrij om te kiezen voor Agripersoneel zonder verder bijkomende verplichtingen!! 

Alle tarieven die wij hanteren zijn puur de gewerkte uren die de medewerker bij u werkzaam is. Er is tevens geen minimale afname van uren. Dus ook voor de kleine klus is het geen probleem om een beroep op ons te doen. 

HET TEAM

Agripersoneel bestaat uit een team van drie bevlogen personen die intens samenwerken en van aanpakken houden. Wij zijn meer dan de schakel tussen werkgever en werknemer.

Harrie van der Pers

Op 05 mei 2015 heeft Harrie de stoute schoenen aangetrokken en is voor zichzelf begonnen en heeft hij Agripersoneel opgericht.

Harrie houdt zich voornamelijk bezig met relatiebeheer, begeleiding flexwerkers en het maken van de match tussen werkgever en werknemer

Andrea Frederiks

Samen met Andrea heeft Harrie de afgelopen jaren Agripersoneel opgebouwd en uitgebouwd.

Andrea heeft een passie voor mensen en de agrarische sector. Met 10 jaar werkervaring als jobcoach is ze jobcoaching gaan doen binnen de agrarische sector met als doel, het begeleiden van mensen naar en in betaalde arbeid. Agri Coaching is er voor mensen met een ambitie binnen de agrarische sector maar tevens met een grote afstand tot de arbeidsmarkt, voor wie het zoeken en behouden van een baan soms een onmogelijke opgave lijkt. Meer informatie: www.agricoaching.nl

Mirjam van der Ploeg

Sinds mei 2019 is Mirjam “toegevoegd” aan het Agripersoneel team. Aangezien Agripersoneel nog steeds groeiende is konden wij wel wat extra handen en ervaring gebruiken. Mirjam heeft ruime ervaring in de uitzendwereld en begeleidt op dit moment de overgang en implementatie van externe backoffice naar interne verloning en facturatie. Daarnaast houdt Mirjam zich voornamelijk bezig met Social Media, de website en de ontwikkelingen in de arbeidsmarkt.

Diensten

Agripersoneel doet meer dan alleen de schakel zijn tussen werkgever en werknemer. We denken graag met u mee op het gehele HR vlak en houden u op de hoogte over de ontwikkelingen in de arbeidsmarkt. Wilt u meer informatie of een vacature aanmelden neem dan contact met ons op.

 

Adres

Medenerweg 15 
9833 TD Den Ham

Telefoonnummer

E-mailadres

Contactformulier