Over Agripersoneel

Agripersoneel

Agripersoneel is de schakel tussen werknemers en werkgevers in de Agrarische sector, industrie, techniek en aanverwant.

Wij zijn persoonlijk, kleinschalig, betrokken en hebben korte lijnen en we staan dichtbij de agrarische ondernemers en de werkzoekenden. Wij zijn daardoor in staat om de juiste match te maken tussen werkgever en werknemer voor zowel vaste banen als voor korte klussen en seizoenswerk.

Agripersoneel is aangesloten bij de ABU en NEN-gecertificeerd. Zowel vanuit de ABU als de NEN wordt Agripersoneel regelmatig gecontroleerd op o.a:

  • (Personeels)administratie 
  • De CAO voor Uitzendkrachten correct toepast 
  • Een actief beleid heeft om discriminatie te voorkomen
  • Investeert in de vakbekwaamheid van zijn vaste medewerkers
  • Gedragsregels naleeft rondom maatschappelijk verantwoorde bedrijfsvoering en ter bevordering van deskundigheid en betrouwbaarheid.

Wilt u meer weten over de controle op het keurmerk? Lees daar hier meer over.

Agripersoneel staat achter de gedragscode die de ABU heeft opgesteld en juni 2022 vernieuwd is.  De gedragscode gaat over naleving van de wet, goed werkgeverschap en maatschappelijke betrokkenheid.

 ABU-gedragscode – juni 2022.pdf

Certificeringen & verklaringen

De schakels van Agripersoneel

Harrie van der Pers / Eigenaar

De schakel tussen werkgever en werknemer. 

Harrie: 06 - 55 80 20 42

Na jaren lang werkzaam te zijn geweest in de uitzendbranche vond hij dat het anders kon en moest en begon voor zichzelf met een duidelijk beeld en startte zijn eigen uitzendbureau op 5 mei 2015: Agripersoneel.

Vooral uitzenden in de agrarisch sector, daar waar zijn hart ligt, maar bovenal korte lijnen, duidelijke communicatie en persoonlijke benadering was en is zijn doel.

Harrie is de schakel voor onze opdrachtgevers en weet wat er speelt in de sector, tevens houdt hij zich ook bezig met het matchen van kandidaten.

Sabine van de Beek / Accountmanager

De schakel voor planning, flexwerkers en relaties.

06 - 25 46 66 06

Eind 2019 is Sabine begonnen bij Agripersoneel nadat ze eerst jaren lang als flexwerker voor Agripersoneel heeft gewerkt.  Ze weet dus heel goed wat het werk in praktijk inhoudt en hoe je ervaring op kan doen bij onze opdrachtgevers.

Sabine focust zich vooral op de planning en werving van seizoenskrachten, daarnaast houdt zij zich ook bezig met de reguliere planning en vacatures en onderhoudt het contact met zowel de werknemer als de werkgever.

Zodra jij hebt ingeschreven plant Sabine een gesprek met jou in, veelal doet zij dit bij jou thuis. Zij luistert naar je wensen en wil graag weten waar jouw talent zit en waar je enthousiast van wordt. 

Menno Gaaikema / Accountmanager

De schakel voor aquisitie en W&S.

06 - 27 28 79 16

Maart 2023 is Menno het team komen versterken. Zijn roots liggen letterlijk in de akkerbouw (ouders hebben een akkerbouwbedrijf)  en hij heeft jaren lang in het loonwerk gezeten in de regio. 

Menno is verantwoordelijk voor de acquisitie en het relatiebeheer. daarnaast doet hij intakes met toekomstige flexwerkers en heeft hij continu contact met Sabine om de juiste match te maken tussen relatie en flexwerker.

Andrea Frederiks / Eigenaar

Jobcoach schakel en de schakel tussen opdrachtgever en facturatie.

Andrea: 06 - 11 85 18 60

Andrea heeft een passie voor mensen en de agrarische sector. Met 10 jaar werkervaring als jobcoach is ze jobcoaching gaan doen binnen de agrarische sector met als doel, het begeleiden van mensen naar en in betaalde arbeid. www.agricoaching.nl

Tevens is Andrea de schakel voor de facturatie en de gehele boekhouding, ook voor een stuk planning draait Andrea haar hand niet om.

Mirjam van der Ploeg / Accountmanager

De schakel voor verloning, facturatie, inschrijving & marketing.

Mirjam: 06 - 15 65 59 32

Mirjam werkt al jaren in de uitzendbranche en in 2019 is ze bij Agripersoneel begonnen en heeft ze de volledige backoffice op poten gezet en sinds die tijd verzorgt Mirjam het gehele online proces en alle daarbij behorende taken zoals het up to date houden van het systeem, de website en de communicatie hiervan richting relaties en flexwerkers.