Over Agripersoneel

Agripersoneel

Agripersoneel is de schakel tussen werknemers en werkgevers in de Agrarische sector en aanverwant.

Wij zijn persoonlijk, kleinschalig, betrokken en hebben korte lijnen en we staan dichtbij de agrarische ondernemers en de werkzoekenden. Wij zijn daardoor in staat om de juiste match te maken tussen werkgever en werknemer voor zowel vaste vacatures als voor korte klussen en seizoenswerk.

De schakels van Agripersoneel

Harrie

De schakel tussen werkgever en werknemer.

Sabine

De schakel voor planning, vacatures & relatiebeheer.

Bert

De schakel voor planning, vacatures & relatiebeheer.

Harrie: 06 - 55 80 20 42
06 - 25 46 66 06
06 - 27 26 48 60

Harrie heeft op 05 mei 2015 Agripersoneel opgericht. 

Na jaren lang werkzaam te zijn geweest in de uitzendbranche vond hij dat het anders kon en moest en begon voor zichzelf met een duidelijk beeld. Vooral uitzenden in de agrarisch sector, daar waar zijn hart ligt maar bovenal korte lijnen, duidelijke communicatie en persoonlijke benadering.

Harrie is de schakel voor onze opdrachtgevers en weet wat er speelt in de sector, tevens houdt hij zich ook bezig met het matchen van kandidaten.

Eind 2019 is Sabine begonnen bij Agripersoneel en focust zich vooral op de planning en werving van seizoenskrachten, daarnaast houdt zij zich ook bezig met de reguliere planning en vacatures en onderhoudt het contact met zowel de werknemer als de werkgever.

Zodra jij hebt ingeschreven plant Sabine een gesprek met jou in, veelal doet zij dit bij jou thuis. Zij luistert naar je wensen en wil graag weten waar jouw talent zit en waar je enthousiast van wordt. Aangezien Sabine als flexwerker is gestart bij Agripersoneel weet zij heel goed wat het werk in praktijk inhoudt en hoe je ervaring op kan doen bij onze opdrachtgevers.

Sabine is ook de schakel tussen jou en de opdrachtgever, wil je meer werk of andere werkzaamheden dan kun je samen in gesprek. Ook bekijkt zij de mogelijkheden voor jou met betrekking tot trainingen en opleidingen.

Nog steeds springt Sabine graag bij op de trekker als er gerooid moet worden en melkt zij nog regelmatig bij een veehouder.

Sinds begin 2022 versterkt Bert ons team en is samen met Sabine verantwoordelijk voor de planning, vacatures en relatiebeheer.

Bert is de schakel tussen werknemer en werkgever en heeft veelvuldig contact met beide partijen. Bert zoekt voor de werknemer de juiste baan en voor de werkgever de juiste (flex)kracht.

Bert is ook de schakel tussen jou (de werknemer) en de opdrachtgever (werkgever), wil je meer werk of andere werkzaamheden dan kun je met Bert daarover in gesprek. Ook bekijkt hij de mogelijkheden voor jou met betrekking tot trainingen en opleidingen.

Andrea

Jobcoach schakel en de schakel tussen opdrachtgever en facturatie.

Mirjam

De schakel voor verloning, facturatie, inschrijving & marketing.

Andrea: 06 - 11 85 18 60
Mirjam: 06 - 15 65 59 32

Andrea heeft een passie voor mensen en de agrarische sector. Met 10 jaar werkervaring als jobcoach is ze jobcoaching gaan doen binnen de agrarische sector met als doel, het begeleiden van mensen naar en in betaalde arbeid. www.agricoaching.nl

Tevens is Andrea de schakel voor de facturatie en de gehele boekhouding, ook voor een stuk planning draait Andrea haar hand niet om.

 Mirjam, is onze administratieve duizendpoot en beheert de website en onze social media kanalen.

Zij probeert vooral toekomstige werknemers te triggeren met advertenties en berichten zodat zij zich aanmelden en inschrijven bij Agripersoneel.

Zodra jij je online hebt ingeschreven draagt Mirjam je over aan haar collega’s, zij gaan op zoek naar geschikt werk voor jou, werk dat bij jou, je talent en je wensen past. Zodra je aan het werk gaat komt Mirjam weer om de hoek kijken, zij draagt er zorg voor dat jij op de juiste manier je uren kan declareren via onze online portal en dat jij loon ontvangt.