INFORMATIE

Kennis, informatie en goede gewoontes

OVER ONS

Agripersoneel is het uitzendbureau in de agrarische sector en aanverwant!

Het uitgangspunt van Agripersoneel is: kleinschaligheid, korte lijnen en dichtbij de agrarische ondernemers en de werkzoekenden staan. Wij zijn daardoor in staat om de juiste match te maken tussen werkgever en werknemer. Agripersoneel werkt voornamelijk met de sectoren: Akkerbouw, Dierhouderij, Loonwerk, Hovenier en Landbouwmechanisatie voor zowel vaste vacatures als voor korte klussen en seizoenswerk.

Agripersoneel heeft geen contributie of een lidmaatschap u bent vrij om te kiezen voor Agripersoneel zonder verder bijkomende verplichtingen!! 

Alle tarieven die wij hanteren zijn puur de gewerkte uren die de medewerker bij u werkzaam is. Er is tevens geen minimale afname van uren. Dus ook voor de kleine klus is het geen probleem om een beroep op ons te doen. 

Diensten

Agripersoneel doet meer dan alleen de schakel zijn tussen werkgever en werknemer. We denken graag met u mee op het gehele HR vlak en houden u op de hoogte over de ontwikkelingen in de arbeidsmarkt. Wilt u meer informatie of een vacature aanmelden neem dan contact met ons op.

 

Adres

Medenerweg 15 
9833 TD Den Ham

Telefoonnummer

E-mailadres

Spring naar toolbar