Arbochecklist

 

Arbochecklist

Wist u dat u een arbochecklist (of RI&E) ter inzage dient te hebben in uw bedrijf? Mocht u deze niet hebben dan heeft DOORZAAM handige arbochecklists gemaakt.

Op de arbochecklist geeft de opdrachtgever aan met welke veiligheids- en gezondheidsrisico’s een uitzendkracht te maken kan krijgen. Er wordt ook direct vermeld welke maatregelen in het bedrijf zijn genomen om de risico’s te beperken. Dat moet duidelijk zijn voordat de uitzendkracht aan de slag gaat. De arbochecklists zijn er voor verschillende branches en in verschillende talen.

https://www.doorzaam.nl/gezondheid/arbochecklists/

RI&E

Met een risico-inventarisatie en -evaluatie zet je de veiligheidsrisico’s in je bedrijf op een rij. Zo kun je op een overzichtelijke manier maatregelen nemen die zorgen voor een veiligere en betere werkplek.

De RIE van Stigas is gratis voor bedrijven die zijn aangesloten bij Colland en de RIE zelf uitvoeren. Je betaalt alleen als je begeleiding wilt of als je je RIE laat toetsen. Het tarief is dan sterk gereduceerd. https://www.stigas.nl/diensten/risico-inventarisatie-en-evaluatie/

Mocht u deze of uw eigen Arbochecklist/RI&E in uw bezit hebben dan ontvangen wij deze graag! U kunt deze mailen naar info@agripersoneel.nl

 

Informatie

Ontvang vacatures in je mailbox

Deel dit bericht op Social media