WERKGEVERS INFORMATIE

Onze dienstverlening waarop u kunt vertrouwen

Werving & Selectie

Zoekt u betrokken, daadkrachtige en gemotiveerde medewerkers maar ontbreekt het u aan tijd? Besteed dan de Werving & Selectie uit aan Agripersoneel. 

U zet de vacature bij ons uit, Agripersoneel werft en selecteert de geschiktste kandiaat/kandidaten. U beslist uiteindelijk of deze kandidaat ook daadwerkelijk bij u in dienst komt. Hiervoor rekent Agripersoneel een eenmalig werving en selectiefee

Het voordeel van een werving en selectieprocedure is de besparing van kostbare tijd. Agripersoneel zoekt, spreekt en selecteert vrijblijvend geschikte kandidaten op onze eigen kosten. Pas als er een geschikte kandidaat vrijblijvend op gesprek komt kost het tijd voor de organisatie, de eenmalige fee betaald u pas als de medewerker daadwerkelijk bij u in dienst komt. Een bijkomend groot voordeel van werving en selectie is dat er direct een optimale binding is tussen de kandidaat en uw bedrijf. 

Als u na het werving en selectie traject besluit om de gekozen kandidaat niet (direct) zelf aan te nemen dan biedt Agripersoneel u ook de mogelijkheid voor een uitzend- of detacheringscontract. Wij nemen de kandidaat dan in dienst en u huurt de kandidaat voor een bepaalde periode van ons in. Net zo makkelijk!

Adres

Medenerweg 15 
9833 TD Den Ham

Telefoonnummer

E-mailadres

Spring naar toolbar