INFORMATIE

Kennis, informatie en goede gewoontes

VEEL GESTELDE VRAGEN

Werkgevers
Wat is een RI&E

Met een risico-inventarisatie en -evaluatie zet je de veiligheidsrisico’s in je bedrijf op een rij. Zo kun je op een overzichtelijke manier maatregelen nemen die zorgen voor een veiligere en betere werkplek.

De RIE van Stigas is gratis voor bedrijven die zijn aangesloten bij Colland en de RIE zelf uitvoeren. Je betaalt alleen als je begeleiding wilt of als je je RIE laat toetsen. Het tarief is dan sterk gereduceerd. https://www.stigas.nl/diensten/risico-inventarisatie-en-evaluatie/

Hoe meldt ik een vacature aan?

Om uw vacature aan te melden kunt u contact opnemen met Harrie 06 –  55 80  20 42 of Sabine 06 – 25 46 66 06 of een mail sturen naar info@agripersoneel.nl

Kunnen we een medewerker direct in dienst nemen?

Dat kan zeker! Agripersoneel rekent daarvoor éénmalige een werving en selectie fee. De medewerker treedt vervolgens in dienst en staat vanaf dat moment bij u op de loonlijst.

Meer veel gestelde vragen werkgevers
Werknemers
Wat moet ik doen als ik ziek ben?

Wordt je ziek, dan ben je verplicht dit minimaal een halfuur voor aanvang van je werkzaamheden bij je opdrachtgever en bij AgriPersoneel te melden. Doe dit zo vroeg mogelijk, maar uiterlijk vóór 10.00 uur, zodat wij de melding tijdig aan het UWV / Arbodienst kunnen doorgeven en er eventueel vervanging gezocht kan worden. Let op! Zorg dat je altijd bereikbaar bent, zowel telefonisch als op uw bezoekadres. Meld het ook direct wanneer je weer beter bent. 

Onder welke CAO val ik?

Agripersoneel werkt met de ABU-CAO, maar nemen een groot aantal voorwaarden over vanuit de CAO waar deopdrachtgever onder valt. Dit doen we om het verschil met de collega’s die in dienst zijn bij de organisatie zo klein mogelijk te maken.

Wat is het fase systeem

Het fasesysteem is er ter flexibiliteit van de opdrachtgever en ter bescherming van de flexwerker. Het bestaat uit een aantal fasen die je gedurende je dienstverband via AgriPersoneel doorloopt. De ABU-CAO voor Uitzendkrachten bestaat uit drie fasen:

  • Fase A: de eerste achtenzeventig gewerkte weken.
  • Fase B: vier kalenderjaren.
  • Fase C: contract voor onbepaalde tijd.

Na minimaal 5,5 jaar gewerkt te hebben (fase A en B) kom je in aanmerking voor een vast contract bij AgriPersoneel in fase C.

Meer veel gestelde vragen werknemers

Adres

Medenerweg 15 
9833 TD Den Ham

Telefoonnummer

E-mailadres

Spring naar toolbar