INFORMATIE

Kennis, informatie en goede gewoontes

 TEAM AGRIPERSONEEL

Agripersoneel bestaat uit een team van bevlogen personen die intens samenwerken en van aanpakken houden. Wij zijn meer dan de schakel tussen werkgever en werknemer.

Harrie van der Pers 06 – 55 80 20 42

Op 05 mei 2015 heeft Harrie de stoute schoenen aangetrokken en is voor zichzelf begonnen en heeft hij Agripersoneel opgericht.

Harrie houdt zich voornamelijk bezig met relatiebeheer, begeleiding flexwerkers en het maken van de match tussen werkgever en werknemer

Andrea Frederiks 06 – 11 85 18 60

Samen met Andrea heeft Harrie de afgelopen jaren Agripersoneel opgebouwd en uitgebouwd.

Andrea heeft een passie voor mensen en de agrarische sector. Met 10 jaar werkervaring als jobcoach is ze jobcoaching gaan doen binnen de agrarische sector met als doel, het begeleiden van mensen naar en in betaalde arbeid. AgriCoaching is er voor mensen met een ambitie binnen de agrarische sector maar tevens met een grote afstand tot de arbeidsmarkt, voor wie het zoeken en behouden van een baan soms een onmogelijke opgave lijkt. Meer informatie: www.agricoaching.nl

Andrea is verantwoordelijk voor coaching, begeleiding flexwerkers & facturatie

Mirjam van der Ploeg 06 – 15 65 59 32

Sinds mei 2019 is Mirjam “toegevoegd” aan het Agripersoneel team. Aangezien Agripersoneel nog steeds groeiende is konden wij wel wat extra handen en ervaring gebruiken. Mirjam heeft ruime ervaring in de uitzendwereld en begeleidt op dit moment de overgang en implementatie van externe backoffice naar interne verloning en facturatie. Daarnaast houdt Mirjam zich voornamelijk bezig met Social Media, de website en de ontwikkelingen in de arbeidsmarkt.

Mirjam is verantwoordelijk voor arbeidszaken, verloning & facturatie en marketing. 

Sabine van de Beek 06 – 25 46 66 06

December 2019 is Sabine gestart bij Agripersoneel. Sabine heeft zefl veel ervaring in de veehouderij en akkerbouw en ze volgt de opleiding vakbekwame medewerker dierverzorging.

Sabine is verantwoordleijk voor werving & selectie, relatiebeheer en planning. 

 

Adres

Medenerweg 15 
9833 TD Den Ham

Telefoonnummer

E-mailadres

Contactformulier